top of page
WhatsApp Image 2022-11-08 at 13.04.43 (6).jpeg

MED PERSONLIGHET, PROFESSIONALISM OCH OMTANKE

KE_logga.png

FÖRETAGSEVENT

"Vi på Sharpfin gav Ulrika förtroendet att organisera vår vårfest 2018. Hon skötte detta utmärkt, föreslog bra mat, kompetent underhållning och levererade strålande service med servering under hela festen. Jag rekommenderar varmt att anlita Kockum Event till er företagsfest eller kundevent!"

- Markus Alin, VD Sharpfin

SOMMARFEST

"Service av högsta kvalitét! Vi anlitade Kockum Event till en sommarfest för ca 150 gäster. Ulrika på Kockum Event var ett perfekt bollplank och coachade oss igenom hela planeringsfasen med bra idéer och inspiration. Ulrika var väldigt bemötande, självgående och gjorde det vi själva inte kunde/hade tid att göra." 

- Lovisa Lundberg

50-ÅRSFEST

"Vill ännu en gång tacka för att just du och din personal var med mig och gjorde festen till den lyckade tillställning det blev! Alla gäster är helt lyriska och jag badar i blommor och fina brev! Jag är verkligen så nöjd och glad över min helg!"

- Boel Mörner

MIDDAG

"Kockum Event hjälpte oss med catering personal i samband med en middagsbjudning om ca 25 gäster. Otroligt proffsig och hjälpsam personal som tog hand om köket, serveringen samt all städning. Kan verkligen rekommenderas!"

- Otto Hedenstjärna

"Vi har använt Kockum Event vid flera tillfällen, och vi är helnöjda! Otroligt professionell service med koll på alla detaljer. Vi kan varmt rekommendera Kockum Event"
- Madeleine Abrahamson

30-ÅRSFEST

"Tillmötesgående och proffsig med positiv inställning. Tydlig och seriös med många goda och kreativa idéer. Lyhörd och tar sig tid. Rekommenderas!"

- Rickard Jansson

150-ÅRSFIRANDE

”"Vi blev mycket nöjda över Er insats under Vårt 150-årsfirande. God mat och fantastisk service! Vi kunde inte få ett bättre firande av våra födelsedagar!"

 

Ha det så bra Ulrika o tack igen!

- Ulla o Staffan Hane

BRÖLLOP

"Vi säger bara wow, vilken bröllopsdag det blev. Ulrika rekommenderas varmt. Att bara få lämna all planering i Ulrikas händer va det bästa för oss på vår stora dag. Ulrika har full kontroll från den lilla detaljen till det som knyter ihop ”the big day” till att bli ett oförglömligt minne. Tack för att du gjorde vår dag till just vårt minne."

- Tommie och Mari

"Vi tog in Kockum Event och Ulrika ganska sent i vår bröllopsplanering, det är vi glada för! Vi insåg att vi behövde hjälp och avlastning i mycket. På kort tid har hon styrt upp vår bröllopsfest, tagit initiativ, tipsat om sånt vi inte ens tänkt på och varit extremt förtroendeingivande och lugnande för ett annars ganska stressat brudpar. Jag är säker på att vår kommande bröllopsfest kommer bli magisk, stor del tack vare Ulrika och Kockum Event! Ska ni ha fest-hör av er till Kockum! "

Ellinor

"Jag behövde någon som kunde servera på vårt bröllop, men fick verkligen ett helt event och en underbar ny vän! Hon hjälpte till med allt och tipsade om sånt jag inte ens tänkt på. Hjälpte till med alla bokningar, allt från naglar till DJ. Det blev den bästa dagen i vårt liv (visst, lite pga av att vi gifte oss men till stor del pga Ulrika Kockum)! Ska ni ha fest så är det Kockum som gäller"

- Johanna

"Ett stort tack till Ulrika o co för en fantastisk insats vid vår sons och numera svärdotters bröllop hemma i vår trädgård! Ni tog fullt ansvar, egna initiativ och allt flöt toppenbra! Extra tack för att Ulrika körde igång Spotify med sin egen telefon, det är omtanke av högsta klass! Ni hittade allt, improviserade (vi hade glömt beställa tårtspadar...), tog hand om gästerna, fixade med mat o tårtor, disk o plock. Och hela tiden med ett glatt leende!

Tusen tack!"

- Jan och Kristina"Vi är så otroligt nöjda över att ha anlitat Kockum Event till vårt bröllop 25/7! Allt flöt på smidigare än jag kunde tänkt mig, man märkte tydligt att erfarenheten är stor. För en med kontrollbehov som mig kändes det skönt och tryggt att lämna över till Ulrika som är proffsig, alltid tillgänglig för frågor,

härlig att ha att göra med, ser alla detaljer och tänker på allt! Rekommenderar starkt,

och kommer själv definitivt att anlita igen till nästa stora fest."
- Sandra Nissan

bottom of page