1/3

BRÖLLOP

Vi har arrangerat ett hundratal bröllop, så erfarenhet har vi och man skulle nog kunna säga att det är vår specialitet. Alla bröllop är såklart unika, och det är det som gör det så roligt och speciellt varje gång vi får äran att tillsammans med brudparet anordna kanske en av de viktigaste dagarna i deras liv.

 

Oavsett storlek, budget och andra förutsättningar så krävs det god planering och ett nära samarbete mellan alla inblandade. Vi följer er gärna genom planeringsprocessen, förbereder inför gästernas ankomst, serverar under både minglet, middagen samt i baren under kvällen. Detta för att ni ska känna trygghet i att den röda tråden följs från start till mål. Vi ger er de bästa förutsättningarna för att lyckas helt enkelt.

 

Allt inleds med ett kostnadsfritt första möte mellan er som brudpar och en av våra skickliga bröllopskoordinatorer. Ju tidigare i planeringen detta sker, desto bättre. Här ges ni möjlighet att berätta vilken känsla & stämning ni vill förmedla till varandra och era gäster under er stora dag. Det är en av de viktigaste punkterna i vårt arbete, att känna till och bejaka just era intressen. 

 

Senare i processen pratar er koordinator alt. den serveringsansvarige för kvällen ihop sig med ert toastpar för att tillsammans arbeta fram middagens körschema. Detta är av största vikt då tydlig kommunikation är A och O för att kvällen ska bli som förväntat. Utifrån det formar vi tillsammans er tillställning precis som ni vill ha den. Ni får självklart tips, råd och rekommendationer kring många väsentliga delar såsom cateringfirma, lokal för er tillställning, fotograf, transport och logi för er och era gäster samt förstklassig underhållning etc. 

 

 

MIDDAG

Samla ihop släkt & vänner, bekanta, samarbetspartners eller varför inte dina  kollegor och bjud på middag!

 

Antingen väljer du att bjuda hem dina gäster eller så hyr du en lokal för att träffas, umgås och äta gott. Vad du än väljer så gör vi allt för att det ska bli så tilltalande och trivsamt som möjligt för dig som värd/värdinna och dina gäster.

Det är såklart oftast det som är den initiala tanken med att bjuda på middag. Att just ha det trevligt tillsammans med sitt sällskap.

 

Ytterligare en anledning till en sittande bjudning är såklart god mat & dryck. Vi vägleder dig gärna i djungeln av cateringfirmor, och ditt val ska i slutändan kännas helt rätt. Vi samarbetar med ett flertal erkända och duktiga kockar som mer än gärna skräddarsyr menyn efter dina önskemål, eller hjälper dig från scratch med att komma med förslag, självklart inom ramen av din budget. 

 

Sist men absolut inte minst är det viktigt att kvällen flyter på i lagom takt samt att vårt arbete upplevs så proffesionellt och skickligt som möjligt. Inget glas ska vara tomt och självklart är vår ambition att alltid hålla oss i bakgrunden när eventuella tal hålls. God service är för oss, precis som för de flesta, viktigt och nödvändigt för att en tillställning ska kännas lyckad till max. Vi tycker om och är stolta över vad vi gör och tror oss lyckas leverera därefter, mycket tack vare vår finkänslighet i samband med de arrangemang vi åtar oss att anordna.

1/4
 
1/3

FEST

Vi älskar fester! Det är därför vi gör dem så bra.

 

Kvällar fyllda av kickar, förväntan och glädje! En fest kan arrangeras i princip överallt, och vi är vana vid att anpassa oss till de flesta miljöer. Eventuellt planerar du en fest i hemmet, i hyrd lokal, i en trädgård eller kanske på en båt? ..fantasin är det som sätter gränser. Vi guidar dig gärna! Detta för att just hjälpa dig att vidga dina vyer och tänka utanför boxen. Vi är gärna med dig från det att idén har kläckts till att sista gästen lämnar tillställningen. Antingen vet du själv precis hur du vill arrangera din fest och behöver då endast hjälp med servering eller så är det istället planeringen du kör fast i. Kanske vill du ha vår hjälp när det kommer till båda delarna. 

 

Eventuellt har du ett speciellt tema för kvällen, eller så kanske syftet är att fira något. Att ha en anledning som ”bara för att” är också ett mycket giltigt skäl. 

 

Underhållning av något slag lyfter såklart gästernas energi till en högre nivå. 

Musik är nästan alltid givet på en fest, och det kan vi erbjuda i flera olika tappningar, såsom rekommendationer av skickliga DJ’s, bra liveband och också mer tekniska lösningar. Vill du överraska dina gäster med mer oväntad underhållning, så har vi även här många bra idéer vi gärna delar med oss av.

 

MINGEL

Ett mingel kan genomföras på en mängd olika sätt, men det som är gemensamt för dem alla är att få människor att lära känna och komma varandra närmare på ett trevligt, avslappnat och lustfyllt sätt. Vi hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna för att genomföra ett lyckat mingel, vilket många gånger är en av de viktigaste delarna av en tillställning.

 

Börja med att identifiera syftet med ditt mingel. Är det ett företagsevent kanske anledningen är att det ska leda till samarbeten och i slutändan affärer.

 

Vid ett bröllop däremot, anordnas det såklart för att hylla och skåla för brudparet, och en fördel med just ett mingel är då att samtliga gäster har möjlighet att integrera med varandra på ett sätt som kan vara svårare vid exempelvis en sittande middag. 

 

För att man som gäst ska få känna sig delaktig kan det vara en idé att ha ett tema som löper genom arrangemanget. Vi hjälper dig mer än gärna att lossa på de eventuella knutar längs med den röda tråden och på så sätt är vår förhoppning att både du och dina gäster känner er avslappnade och trygga.

När det kommer till drycken som ska serveras har vi, tack vare de hundratals evenemang vi anordnat, god erfarenhet kring vad som brukar gå hem hos dem flesta samt mängden dryck du bör inhandla för att förhindra att den tar slut. (Självklart känner du dina gäster bäst, men vi vägleder dig gärna). Beroende på vilken känsla du vill förmedla till dina gäster, kan vi rekommendera allt från underhållning som passar just din tillställning, tilltugg, olika aktiviteter och lekar samt pynt av lokalen etc.

1/3
 
KE_logga.png