top of page

Rubrik 2

Rubrik 2

Rubrik 2

try
 

KE_logga_small_edited_gold.png

MED PERSONLIGHET, PROFESSIONALISM OCH OMTANKE

VID BOKNING AV VÅR SERVERINGSPERSONAL ERBJUDS NI
KOSTNADSFRI BRÖLLOPSPLANERING
TILL ETT VÄRDE AV 11.000 KRONOR

ATT SKAPA ETT EVENT
BEHÖVER INTE VARA SVÅRT

Vi gör det möjligt för privatpersoner, företag och organisationer att förgylla tillställningar och göra dem oförglömliga. Med rätt struktur och erfarenhet blir skapandet av ett evenemang nästan lika givande som evenemanget i sig. Tillsammans utformar vi din tillställning där vårt stöd genom hela processen anpassas efter dig och dina behov. Kanske vet du exakt hur du vill att ditt evenemang ska se ut, eller så behöver du hjälp ända från idé till genomförande. Vi ser till att du känner dig trygg hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för dig och dina gäster.

v3.jpg

BRÖLLOP

Att gifta sig är stort! Förmodligen en av de största händelserna två personer kan dela med varandra. Vi har alltid er önskan samt vision i fokus och ser till att tillställningen flyter på i den takt ni önskar. Er främsta uppgift ska vara att fokusera på varandra och njuta av dagen.

MIDDAG

Vi har lång erfarenhet av att både arrangera och servera på en mängd olika typer av middagar. Allt från små enklare bjudningar i hemmet till stora, pampiga tillställningar. 

FEST

Vi kan fest! Ingen är den andra lik men alla har en gemensam faktor, glädje.

Vi erbjuder inte bara allt det praktiska runt omkring utan vårt team bidrar även med härlig och positiv energi.

TJÄNSTER

Vi erbjuder inte bara helhetslösningar till din tillställning. Är du istället ute efter rådgivning, guidning eller att boka enskilda tjänster så finns vi mer än gärna till ditt förfogande.

ServeringHGULD.png
TransportHGULD.png
CateringHGULD.png
LokalerHGULD.png
UnderhallningHGULD.png
FotografHGULD.png
OvernattningHGULD.png
Att hyraHGULD.png
Kontakt
bottom of page