Rubrik 3

Rubrik 3

BOKA ER PRIVATA VISNING

 Vi ger er brudpar chansen att enligt överenskommelse få en privat visning av Sjöladan på Oppeby Gård. 

Ni tas emot av mig, Ulrika, och jag visar er både festlokalen, den vackra vigselplatsen på udden och de oemotståndliga omgivningarna. 

 

Vi välkomnar er till Oppeby Gård, ett av Sörmlands finaste smultronställen.

Festlokalen vid namn Sjöladan rymmer ca. 100-120 pers och ligger vackert belägen, precis vid Lidsjön.

Sjöladan är ett fräscht och nyrenoverat stall i två etager med ett fullt utrustat kök, samt en stor altan med utsikt över vattnet, perfekt för både mingel och vickning.

Ni får chans att gå igenom allt från tankar, funderingar och idéer med mig och vid bokning erbjuder jag er 

5 timmars planering inför ert bröllop till ett värde av 2475kr. 

Vet ni med er redan innan att ni gärna träffar en eller flera av våra samarbetspartners, så försöker vi såklart lösa det vid samma tillfälle.

 

Bokas tre tjänster via oss så får ni ytterligare 10% rabatt på den totala kostnaden. Kockum Event erbjuder er också en kostnadsfri natt i Sjöladans bröllopssvit. Ni väljer själva om ni vill nyttja er natt i samband med bröllopet eller vid en annan tidpunkt enligt överenskommelse. 

 

Dagen på Oppeby Gård är självklart kostnadsfri, så ta tillfället i akt och besök en av Sörmlands finaste bröllopslokaler

tillsammans med mig.

 

Ring mig gärna, eller maila mig era uppgifter så lovar jag att återkoppla så snart möjlighet ges! (Oftast inom två dagar)

Vänliga hälsningar, Ulrika Kockum

Tel: +46 73 500 26 99

Email: info@kockumevent.se

Adress: Västra Kvarngatan 11  O, 611 31 Nyköping

2019 © Kockum Event. Godkänd för F-skatt.
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon

FÖRETAGSEVENT

"Vi på Sharpfin gav Ulrika förtroendet att organisera vår vårfest 2018. Hon skötte detta utmärkt, föreslog bra mat, kompetent underhållning och levererade strålande service med servering under hela festen. Jag rekommenderar varmt att anlita Kockum Event till er företagsfest eller kundevent!"

- Markus Alin, VD Sharpfin