Rubrik 3

Rubrik 3

EVENT PÅ OPPEBY GÅRD I MAJ INSTÄLLT!

Tyvärr har vi valt att ställa in detta evenemang. 

Vi ger er brudpar istället chansen att enligt överenskommelse få en privat visning av Sjöladan på Oppeby Gård. 

Ni tas emot av mig, Ulrika, och jag visar er både festlokalen, den vackra vigselplatsen på udden och de oemotståndliga omgivningarna. 

 

Ni får chans att gå igenom allt från tankar, funderingar och idéer med mig och vid bokning erbjuder jag er 

5 timmars planering inför ert bröllop till ett värde av 2475kr. 

Vet ni med er redan innan att ni gärna träffar en eller flera av våra samarbetspartners, så försöker vi såklart lösa det vid samma tillfälle.

 

Bokas tre tjänster via oss så får ni ytterligare 10% rabatt på den totala kostnaden. Kockum Event erbjuder er också en kostnadsfri natt i Sjöladans bröllopssvit. Ni väljer själva om ni vill nyttja er natt i samband med bröllopet eller vid en annan tidpunkt enligt överenskommelse. 

 

Dagen på Oppeby Gård är självklart kostnadsfri, så ta tillfället i akt och besök en av Sörmlands finaste bröllopslokaler

tillsammans med mig.

 

När situationen förändras till det bättre och restriktionerna kring Covid-19 släpps, så satsar vi självklart på ett

nytt datum att bjuda er till öppet hus.

Maila mig gärna era uppgifter så lovar jag att återkoppla när det blir aktuellt.

Vänliga hälsningar, Ulrika Kockum

INSTÄLLT

Söndagen den 17:e maj arrangerar Kockum Event en dag för er brudpar där ni ges möjlighet att besöka en underbar plats för både vigsel och bröllopsfest.

 

Vi välkomnar er till Oppeby Gård, ett av Sörmlands finaste smultronställen.

Festlokalen vid namn Sjöladan rymmer ca. 100-120 pers och ligger vackert belägen, precis vid Lidsjön.

Sjöladan är ett fräscht och nyrenoverat stall i två etager med ett fullt utrustat kök, samt en stor altan med utsikt över vattnet, perfekt för både mingel och vickning.

 

Ni får möjlighet att 11:00-17:00 få träffa oss och även flertalet av våra leverantörer. Detta för att ni ska få möjlighet till att inspireras inför er stora dag genom att tillsammans få uppleva Sjöladan, miljön och dess atmosfär med alla era sinnen.

 

Ett par av de cateringfirmor vi arbetar med kommer att vara på plats för att om så önskas gå igenom en passande bröllopsmeny med er, svara på ev. frågor och även bjuda på tilltugg.

 

Ni kommer att få träffa Roland Berglund, en av Sveriges mest bokade dj’s, Andreas Ehmke (saxofonist, gitarrist, pianist mm) och andra fantastiska underhållare, bl.a Seth Engström (flerfaldigt prisbelönt magiker) och Hanna Linné (luftakrobat).

 

Fotograf John Brinck kommer att visa sin portfolio för er som önskar en fotograf till ert bröllop och stylist Anette Walles visar hur hon kan hjälpa till med hår och make på bröllopsdagen.

 

Vi kommer också att låta er få träffa en ny samarbetspartner till oss som både säljer och hyr ut fyrhjulingar.

Ni som önskar får provköra en av de hetaste och senaste modellerna. Eventuellt kan detta vara ert sätt att ta er till vigselplatsen eller minglet..?

En entré inte många förväntar sig, men kommer minnas länge! 

 

Utöver detta erbjuder vi er 10% på den slutgiltiga fakturan om ni bokar 3 tjänster via oss. Önskar ni enbart hjälp med planering av ert bröllop samt serveringspersonal under er dag så bjuder vi på 2 planeringstimmar till ett värde av 990kr.

 

Vi ser fram emot att träffa er på Oppeby Gård i maj! Låt oss gärna veta om ni kommer och hur många ni blir, så vi får en uppskattning om hur många vi kan förvänta oss. OSA senast fredagen den 15:e maj. 

 

Anmälan görs på info@kockumevent.se och dagen är självklart kostnadsfri.

 

VÄLKOMNA!🌷

Tel: +46 73 500 26 99

Email: info@kockumevent.se

Adress: Västra Kvarngatan 11  O, 611 31 Nyköping

2019 © Kockum Event. Godkänd för F-skatt.
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon

FÖRETAGSEVENT

"Vi på Sharpfin gav Ulrika förtroendet att organisera vår vårfest 2018. Hon skötte detta utmärkt, föreslog bra mat, kompetent underhållning och levererade strålande service med servering under hela festen. Jag rekommenderar varmt att anlita Kockum Event till er företagsfest eller kundevent!"

- Markus Alin, VD Sharpfin