top of page
KE_logga.png

ATT SKAPA ETT EVENT

behöver inte vara SVÅRT

Vi gör det möjligt för privatpersoner, företag och organisationer att förgylla tillställningar och göra dem oförglömliga. Med rätt struktur och erfarenhet blir skapandet av ett evenemang nästan lika givande som evenemanget i sig. Tillsammans utformar vi din tillställning där vårt stöd genom hela processen anpassas efter dig och dina behov. Kanske vet du exakt hur du vill att ditt evenemang ska se ut, eller så behöver du hjälp ända från idé till genomförande. Vi ser till att du känner dig trygg hela vägen och att upplevelsen blir något att minnas, både för dig och dina gäster.

Bröllop

Att gifta sig är stort! Förmodligen en av de största händelserna två personer kan dela med varandra. Vi har alltid er önskan samt vision i fokus och ser till att tillställningen flyter på i den takt ni önskar. Er främsta uppgift ska vara att fokusera på varandra och njuta av dagen.

Läs mer om bröllop >

Middag

Vi har lång erfarenhet av att både arrangera och servera på en mängd olika typer av middagar. Allt från små enklare bjudningar i hemmet till stora, pampiga tillställningar. 

Läs mer om middag >

Fest

Vi kan fest! Ingen är den andra lik men alla har en gemensam faktor, glädje. Vi erbjuder inte bara allt det praktiska runt omkring utan vårt team bidrar även med härlig och positiv energi.

Läs mer om fest >

Mingel

Ett mingel kan låta enkelt för de flesta, men det är inte alltid en självklarhet. Vi hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna att lyckas med en av de viktigaste delarna av en tillställning. Ett välplanerat mingel kan även på egen hand bli en upplevelse att minnas.

Läs mer om mingel >

ELVERKET - Västra Kvarngatan 62, 611 32 Nyköping

+46 73 500 26 99

bottom of page